Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Szállítás

  • Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt bikinit?

A bikinik szállítási ideje modellenként eltérő lehet az aktuális készlet függvényében. Átlagosan 3-10 munkanap, pontos információért a szállítási időről mindig érdeklődjön az info@pyramid-bikini.hu email címen. A sürgős rendeléseket a megjegyzés rovatban jelezzétek nekünk.

  • Honnan tudom mikor kapom meg a rendelésem?

A rendelés során megadott e-mail címedre érkezik az MPL futárszolgálat értesítő üzenete, amikor a csomagot szállításra átadtuk, ebben szerepel majd a kiszállítás pontos napja.

  • Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítási költség 1000 Ft banki előre utalás esetén, utánvét során pedig összesen 1500 Ft.

 

Méretek, egyedi rendelés

  • Honnan tudom milyen bikini felső méretet rendeljek?

Bikinijeink standard nemzetközi szabvány méreteknek megfelelőek. Általánosságban elmondható, hogy olyan méretet érdemes rendelni, amilyen méretű melltartót hordasz. Ha nem vagy biztos benne, akkor a következő táblázat segíthet: https://pyramid-bikini.hu/meretsegedlet/

  • Honnan tudom milyen alsó méretet rendeljek?

Bikini alsóink mérete megfelel a standard nemzetközi szabványnak, amennyiben azonban bizonytalan vagy milyen méretet rendelj, a következő cikk segíthet: https://pyramid-bikini.hu/hogyan-valasszunk-megfelelo-bikini-alsot/

  • Más modell alsója tetszik a választott felsőhöz, variálhatom?

Természetesen! Megjegyzésbe írd meg nekünk a rendeléskor, hogy milyen az alap összeállítástól eltérő alsóval küldhetjük a bikinit vagy milyen alsót küldhetünk még pluszban 3500 Ft-ért.

  • Csak bikini alsót/felsőt szeretnék rendelni, lehet?

Természetesen! Megjegyzésbe írd meg nekünk a rendeléskor, hogy milyen az alap összeállításból melyik elemre van szükséged és mi csak azt fogjuk küldeni neked. Az alsó minden esetben 3500 Ft, a felső pedig az alap összeállításból ezen felül fennmaradó összeg. A pontos fizetendő összegről ez esetben levelet küldünk.

 

Visszaküldés

  • Mi a teendőm ha nem jó a méret?

Írd meg nekünk az info@pyramid-bikini.hu címre, hogy milyen méretre szeretnéd cserélni és küldd a kicserélendő bikinit a 3534 Miskolc Előhegy út 1/A címre. Amint beérkezik hozzánk küldjük a csere bikinit készlet függvényében szállítási költség felszámítása nélkül. Amennyiben csak az alsó vagy a felsővel van méret probléma, természetesen csak azt kell visszaküldeni cserére.

  • Mi a teendőm ha nem tetszik a bikini?

Ha nem találtál megfelelő alternatívát kínálatunkban és nem tetszik a megrendelt bikini, küldd meg nekünk a bankszámlaszámod az info@pyramid-bikini.hu-ra, majd küldd vissza a bikinit a 3534 Miskolc Előhegy utca 1/A címre és a beérkezés után 3 munkanapon belül visszautaljuk a vételárat.

  • Még nem kaptam meg a rendelésem, de meggondoltam magam. Mit tegyek?

Ez esetben minél hamarabb értesíts minket az info@pyramid-bikini.hu címen, hogy ne utazzon fölöslegesen a megrendelt bikini és minél hamarabb rátaláljon új tulajdonosára.