Hogyan válasszunk bőrtónusunknak megfelelő színű fürdőruhát?

Annak érdekében, hogy igazán csodás legyél a fürdőruhádban, ne csak fazont, hanem színt is körültekintően válassz. Amellett, hogy neked mely árnyalatok a kedvenceid, érdemes figyelembe venni a saját szépséged színét. Néhány tanács következik, amivel még több elismerő pillantást tudhatsz magadénak a tengerparton vagy a medence mellett.

A szépség típusok

Bizonyára te is hallottál már a négy alapvető szépseg típusról, ami Ittena Johanessa munkássága:

  • tavasz
  • nyár
  • ősz
  • tél

A tavasz és az ősz az úgynevezett meleg típusokba esnek, amelyekben a sárga domináns. A nyári és a téli az úgynevezett hideg típusok, ahol a kék szín dominál.

Hogyan tudod megállapítani melyik típusba tartozol?

A szín elemzést mindig természetes fényben végezd. Határozd meg a bőr tónusát, a hajad színét, a szem színt, az ajkakat, a lehetséges foltokat és a szeplőket. Azt is figyelembe kell venni, hogy a bőr hogyan viselkedik a napfény hatására.

tavasz

A tavasz szépségű nőket akár arany lányoknak is hívhatnák. A hajuk szőke, aranyba hajló árnyalattal, a bőrük őszibarack típusú, könnyen elpirulnak. Mrs. Springnek nagyon jól állnak a meleg színek. Fürdőruha vásárlásakor érdemes a világos színekben is gondolkozniuk.

Okkersárga Capri bikini

nyár

A bőrük nagyon világos, hajuk akár platina szőke is lehet. Az ilyen típusú hölgyeknek nagyon jól állnak a finom, pasztell színek. Tökéletes választás lehet a szürke és a kék árnyalatú fürdőruha.

Pasztelrózsaszín pöttyös Nice bikini

ősz

Az ősz típus típus meleg árnyalatú vörös, barna vagy szőke hajú. A bőrük arany, gyakran oliva árnyalatú, gyakran szeplőkkel tarkítva. Az ilyen típusú hölgyeknek elsősorban a Föld színeire kell összpontosítaniuk. Így hozzájuk a legjobban a barna, bézs, zöld, réz árnyalatai illenek, ezek hangsúlyozzák ki természetes szépségüket.

Beige Toscana bikini

tél

A tél típus kecses, hűvös szépség. egy hűvös szépség. Bőrük porcelán, világos hajuk sötét. Az ilyen típusú színt képviselő nőknek a tiszta és hideg színek állnak jól. Az ezüst, sötétkék, acél, fehér és fekete mind jó választás lehet.

Kék-ezüst Corse bikini