Kedvenceink, az egyrészes fürdőruhák

Mindenkinek szüksége van a fürdőruhás fiókjában egy olyan egyrészes csodára, amit akkor veszünk elő, ha valami különleges darabban szeretnénk nekivágni egy őszi/téli fürdőzésnek, vagy csak szeretnénk kitűnni egy forró nyári vízparti napon a tömegből.

Az idei kollekciónk egyik alap darabja a Tirén egyberészes fürdőruha. Átlapolt, a hátán és nyakban megkötős melltartóból, valamint fiatalos szabású test- és fenékrészből kialakított, nyitott hátú fürdőruha.

Tirén egyberészes fürdőruhák

A népszerű Napoli tankini széles pántjával stabil oldaltartást és push up hatást biztosít.  Az alsó magassága állítható extrém alacsonyra és nagyon magasra. Nagy méretben különösen kedvelt a spanyol öves, gumi nélküli derék része miatt.

Napoli tankini

A Pyramid-bikini arról közismert, hogy nálunk szabadon lehet variálni mind méretben, mind fazonban az alsókat a felsőkhöz. Így valóban a neked legjobban illő párosítást tudod összeállítani.

A Pyramid-bikininél az egészrészes fürdőruháknál is lehetőséged van a neked megfelelő méretpárt rendelni. Szabadon kérhetsz nagy kosárhoz kisebb csípőméretet, és fordítva. Sőt, ha az átlagostól (158-170 cm) alacsonyabb/magasabb vagy, akkor azt is figyelembe tudjuk venni, hogy tényleg tökéletesen rád való legyen a fürdőruhád.