Mire kell figyelned a tökéletes fürdőruha kiválasztásához?

Egy jó fördőruha garantálja a kifogástalan megjelenést és a kényelmet a vízparton, ott “takar” és ott emel ki ahol kell. Összegyűjtöttünk néhány tippet, ami segíthet, hogy megtaláld a tökéletes fürdőruhád, hogy fesztelenül élvezd a vízpartot.

Az alakunkhoz illő fürdőruha kiválasztása – az elképzelés és a valóság

Már biztosan hallottál a jól ismert sziluett típusokról (körte, alma stb.), ami segíthet eligazodni első körben, ettől azért a méret és aránybeli különbségek miatt sokkal bonyolultabb a helyzet. Például nem feltétlenül igaz, hogy nagyobb méretű melltartó esetén feltétlenül a sötét színt kell választani és fordítva sem. A világos bikinik sem mindig mutatnak jól kisebb méretű melltartó esetén, közbe szólhatnak például olyan kulcsfontosságú dolgok mint a bőrtónus vagy a hajszín. Mindazonáltal van 1-2 olyan minta, ami mérettől és alkattól függetlenül jól mutat, mint például a tengerész.

Ismerd a méreted

Saját pontos méreteid ismerete kulcsfontosságú lehet online rendelés esetén, de ha a bolti vásárlás híve vagy, akkor sem árt tisztában lenni vele. Itt egy kis segítség, hogyan számolhatod ki a bikini alsód megfelelő méretét: https://pyramid-bikini.hu/hogyan-valasszunk-megfelelo-bikini-alsot/ A bikini felsőd méretét pedig a következő mérettábla segítségével tudod meghatározni: https://pyramid-bikini.hu/meretsegedlet/ (érdemes melltartó nélkül végezni a mérést a pontos eredményért) Ezek az adatok természetesen az idő előrehaladtával változhatnak, ha úgy érzed eljött az ideje, érdemes újra kalkulálni a számaidat.

Tengerpart vagy wellness?

Érdemes végiggondolni, hogy mikor fogod viselni a bikinit. Tengerparti nyaralásra készülsz? Vagy a hétvégén kikapcsolódás vár egy wellness hotelben? A tengerparti nyaralásra érdemes olyan bikinit választani, amiben könnyebben barnulhatunk, míg a zárt medencéket akár egy stílusos egyrészes fürdőruhával a bőröndben is célba vehetjük.