Athena bikini, szürke virágos

10.900Ft

Kategória: Szín:

A felsőrész átlapolt háromszög bikini, vékony hőformázott szivacs kosárral. Az átlapolt kosárborítás zártabb dekoltázst kölcsönöz. Az alsó állítható magasságú spanyol öves.

Kiürítés

Leírás

A felsőrész átlapolt háromszög bikini, vékony hőformázott szivacs kosárral. A háromszög bikinit kedvelő nagy kosármérettel rendelkező hölgyeknek ajánljuk, illetve akik kedvelik a vékony szivacsos háromszög bikiniket. Az átlapolt kosárborítás zártabb dekoltázst kölcsönöz. Nyaknál és a hátnál is megkötős, így 1-1 bikini több méretnek is megfelel, a függőcímkén szerepelnek ezek a rokonméretek. Első sorban D kosaras vagy szilikonos mell esetén ajánljuk.

Az alsó állítható magasságú spanyol öves. Csinos fenekű. A dereka gumi nélküli, sűrűn rakott anyagja stabil, bevágódás nélküli tartást biztosít. Extrém alacsonyra és majdnem púpig érő magasságra is beállítható. 36-tól, egészen 46-s méretig készül.

Az alsó szabadon választható, akár méretben, akár fazonban variálható. Kérheted 2 féle alsóval is, plusz 3.500 forintért, ezt megjegyzésben kérjük feltüntetni. 

További információk

felső méret

85C, 90C, 95C, 80D, 85D, 90D, 75E, 80E, 85E

alsó méret

38, 40, 42, 44