Copacabana bikini, mélykék-ezüst

10.900Ft

Kategória: Szín: ,

A felsőrész háromszög bikini, fűzős, push up-s szivacs kosárral. A fűzők nem csak díszítenek, hanem szabályozzák a kosarak távolságát, és egyben takarják a dekoltázs alsó részét. Nyaknál és a hátnál is megkötős, akövetkező méretekben szinte kivétel nélkül jól funkcionál: 75A, 80A, 70B, 75B, 80B, 85B, feszesebb mellnél 75C, 80C. Szilikonos mellhez is ajánljuk.

Kiürítés

Leírás

A felsőrész háromszög bikini, fűzős, push up-s szivacs kosárral. A fűzők nem csak díszítenek, hanem szabályozzák a kosarak távolságát, és egyben takarják a dekoltázs alsó részét. (Első felvételnél szükséges jól beállítani: ha túl laza a fűző, akkor szorítani kell rajta, ha pedig nem tarja/takarja a mell oldalát, akkor lazítani kell a fűzőn.) Nyaknál és a hátnál is megkötős, így 1-1 bikini több méretnek is megfelel. a függőcímkén szerepelnek ezek a rokonméretek. A következő méretekben szinte kivétel nélkül jól funkcionál: 75A, 80A, 70B, 75B, 80B, 85B, feszesebb mellnél 75C, 80C. Szilikonos mellhez is ajánljuk.

Az alsó átlagostól kicsivel alacsonyabb, csípőnél emelkedő vonalú, csinos fenekű, oldalában toldott. A toldás gumi nélküli részét 3 fűző díszíti, és egyben a tartást is biztosítja úgy, hogy ne vágjon be a csípőnél. 36-tól 42-s méretig készül.

Az alsó szabadon választható, akár méretben, akár fazonban variálható. Nagyobb méreteknél alternatíva a Capri alsója, amely magasabb, valamint szélesebb oldalú és fenekű, csípőnél kevésbé emelkedő vonallal rendelkezik.

Az alsó szabadon választható, akár méretben, akár fazonban variálható. Kérheted 2 féle alsóval is, plusz 3.500 forintért, ezt megjegyzésben kérjük feltüntetni. 

További információk

felső méret

70B, 75B, 80B

alsó méret

38, 40, 42