Raguza bikini, tengerész

14.900Ft

Kategória: Szín:

A felsőrész „csodakosaras” háromszög bikini. A kosár szivacsába egy lapos, ívesre kialakított merevítőt integráltak, amely kényelmes tartást és szép formát biztosít. A fűzők nem csak díszítenek, hanem szabályozhatóvá teszik a kosarak távolságát.

 

Kiürítés

Leírás

A felsőrész „csodakosaras” háromszög bikini. A kosár szivacsába egy lapos, ívesre kialakított merevítőt integráltak, amely kényelmes tartást és szép formát biztosít. A fűzők nem csak díszítenek, hanem szabályozzák a kosarak távolságát, és egyben takarják a dekoltázs alsó részét, stabil tartást biztosítva megereszkedett mellnél is. (Első felvételnél szükséges jól beállítani: ha túl laza a fűző, akkor szorítani kell rajta, ha pedig a mell oldalt kibuggyan, akkor lazítani kell a fűzőn.) Nyaknál és a hátnál is megkötős, így 1-1 bikini több méretnek is megfelel. a függőcímkén szerepelnek ezek a rokonméretek. A következő méretekben jól funkcionál: 80C, 85C, 75D, 80D, 85D, 90D, 70E, 75E, 80E, 85E.

Az alsó átlagos magasságú, csípőnél enyhén emelkedő vonalú, csinos fenekű, oldalában toldott. A toldás gumi nélküli részét 3 fűző díszíti, és egyben a tartást is biztosítja úgy, hogy ne vágjon be a csípőnél. 36-tól 44-s méretig készül.

Az alsó szabadon választható, akár méretben, akár fazonban variálható. Kisebb méretnél alternatíva a Copacabana alsója, amely alacsonyabb, valamint keskenyebb oldalú és fenekű, csípőnél kicsivel jobban emelkedő vonallal rendelkezik.

Az alsó szabadon választható, akár méretben, akár fazonban variálható. Kérheted 2 féle alsóval is, plusz 3.500 forintért, ezt megjegyzésben kérjük feltüntetni. 

További információk

felső méret

85C, 90C, 95C, 80D, 85D, 90D, 75E, 80E, 85E

alsó méret

36, 38, 40, 42, 44